Kurs-/konferansested og kostnader

Datoer, påmeldingsfrister, gjennomføringsform kommer frem og oppdateres fortløpende på den aktuelle kurssiden. Dersom annet ikke er oppgitt, vil arrangementet gjennomføres i KRUS sine lokaler i Solheimsgata 21, Lillestrøm.

Lokalene til KRUS er en del av Kriminalomsorgens hus, ved Lillestrøm torg ca 8-10 min gange fra jernbanestasjonen. KRUS kan ikke tilby parkering, men det er offentlige parkeringsplasser mot avgift ved siden av bygget.

Deltakelse på kurs/dagskonferanser er gratis for etatens ansatte og importerte tjenester. Når arrangementet foregår i KRUS sine lokaler, dekkes lunsj. Vennligst meld fra til KRUS ved påmelding dersom du har matallergi.

Påmelding og påmeldingsfrister

Påmeldingsskjema ligger under hver kurspresentasjon.

Påmeldingsfristene for kursene er oppgitt under hver enkelt kursbeskrivelse. Vær oppmerksom på tidlige påmeldingsfrister for enkelte av kursene.

Overnatting

For enkelte kurs bestiller og dekkes overnatting for ansatte i kriminalomsorgen med reisevei som er lengre enn 60 km. Dersom du har behov for overnatting, må du innen oppgitt frist returnere tilbakemeldingsskjemaet du får tilsendt etter påmelding.

KRUS har avtale med Thon Hotel Arena og Scandic Lillestrøm.
Ved stor pågang til hotellene, kan det skje at deltakere får plass på et annet hotell enn disse, f.eks. Thon Hotel Lillestrøm.

Avmelding

Dersom en deltaker som har fått plass på et kurs må melde avbud, skal dette skje skriftlig til KRUS v/ i-senteret, med e-postadresse: i-senteret@krus.no

Dersom bestilt overnatting ikke benyttes og det ikke er gitt beskjed innen 3 dager i forkant, må kursdeltaker eller dennes arbeidsgiver dekke eventuelle kostnader.

Sikkerhet

Informasjon om sikkerhet for alle som besøker KRUS finner du på nettstedet På den sikre siden (ekstern lenke).