Solheimsgata_21_perspektiv_nordvest

Til Lillestrøm

Sommeren 2015

Nå er det bestemt. KRUS skal flytte til Lillestrøm sommeren 2015. Kriminalomsorgsdirektør Marianne Vollan signerte kontrakten med direktør Morten E. Huser i Plantax tirsdag 1. april. Den nye adressen blir Solheimsgata 21. KRUS flytter all sin virksomhet til Lillestrøm og blir samlokalisert med KDI i "Kriminalomsorgens hus". Full drift i nytt bygg planlegges nå fra august 2015.-

image001
Hans-Jørgen Brucker, Marianne Vollan og utleier Morten E. Huser
Solheimsgata_21_perspektiv_nordvest
Den nye adressen blir Solheimsgata 21, Lillestrøm.
Personalet informeres
Personalet informeres og spesielt de som pendler fra Romerike til Teisen gleder seg stort

Bygget skal etter planen ferdigstilles allerede våren 2015, KRUS overtar lokalene i juni og etter en flytte- og etableringsperiode vil vi ønske aspirantene ved årskull 2014-2015 velkommen til sitt avsluttende semester i kriminalomsorgens nye storstue, et auditorium med plass til 250 personer (som er 100 flere enn i dag).

Beliggenhet

Eiendommen Solheimsgata 21 er beliggende ved Stortorvet i kjernen av Lillestrøm sentrum. På Stortorvet er det enkelt å parkere på en av de 130 offentlige p-plassene. Eiendommens sentrale plassering gir rask tilgang til restauranter, shopping, hoteller, etc.

Kommunikasjon

Med landets hovedflyplass OSL Gardermoen i nord og Oslo i vest, er Lillestrøm landets kanskje mest sentrale lokasjon. Reisetiden med tog til Gardermoen og Oslo er henholdsvis 9 og 12 minutter. Lillestrøm stasjon er landets nest største.

Samtidig er bussforbindelsen til og fra Lillestrøm meget god med 80 ankomster og avganger daglig. Lillestrøm er knutepunkt for busstrafikken på Romerike og for overgangen buss-tog.

Veiforbindelsene til og fra Lillestrøm er etter norske forhold meget gode.

Lillestrøm er to ganger utpekt til årets sykkelby. Egne sykkelveier er inntatt i gatenettet.
Byen har utplasserte bysykler.

Avstand fra nåværende adresse:

Kjøretiden fra Teisenveien 5 til den nye adressen Solheimsgata 21 er 13 minutter.

 

Romerikes Blad slo saken stort opp fredag 4. april:

Krus-til-Lillestrøm.jpg

 

Les mer om prosjektet her>

Tips en venn Skriv ut