IMG_5032_edited

Sikkerhet og fysisk maktanvendelse i kriminalomsorgen av Dag Sandham

Boklansering på KRUS

Solheimsgata 21 10

Læringsnettverk forebygging av overdosedødsfall etter løslatelse

Bakgrunnen for arbeidet, er at Norge i europeisk målestokk har ligget høyt på oversikter over forekomster av narkotikautløste dødsfall per innbygger; hvert år rammes ca. 260 personer av overdosedødsfall i Norge. De første ukene etter løslatelse er det en økt risiko for overdosedødsfall; etter tre dager uten stoff er toleransen lik null. 
20171129_105740

Vitnemålsutdeling

Dagen var kommet for aspirantkullet 2016-17 til å få vitnemålet sitt og kunne kalle seg for fengselsbetjenter. Etter 2 år med både teoretisk og praktisk opplæring er de klare for pliktåret hvor nye og spennende utfordringer venter dem.
Skjermdump fra utveier.no

utveier.no

Ny kunnskapsportal

Hvordan takler kriminalomsorgen radikalisering under straffegjennomføring og etter løslatelse? Ta en titt på nettsiden utveier.no/krus
Solheimsgata 21 10

Oppstart mandag 2. oktober

Velkommen til H17-kullet

Mandag 2. oktober kunne direktør ved Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS, Hans-Jørgen Brucker, ønske 75 nye aspiranter velkommen til studiestart i KRUS sitt nye amfi.
_DSC2949

Klokere etter 15 år ... med særreaksjoner og forvaring?

Invitasjon til nasjonal fagkonferanse

Konferansen "Klokere etter 15 år ... med særreaksjoner og forvaring?" arrangeres på Hell i Nord-Trøndelag 8.-9. november.