P1010206

Gratulerer!

Torsdag 28. november 2019  var en høytidlig dag på KRUS med avslutning og vitnemålsutdeling for kull V18, som startet sin fengselsbetjentutdanning i januar 2018.

 

vitnemålsutdeling
Utdeling av vitnemål ved statssekretær Thor Kleppen Sættem, Kristina Lægreid, direktør KRUS og Ellen Ekhaugen, administrasjonssjef KRUS
skulderklaffer
Christian Øvergaard overrekker nye skulderklaffer
Vitnemål 2019
P1010209
erik hermansen
Tale v/ representant for aspirantkullet, Erik Hermansen
selfie
Erik tar en selfie med salen
4 aspiranter
Staute, nyutdannede fengselsbetjenter
5 aspiranter ved kakebordet
Velfortjent kake!
andreas andersen og andrea horstad
Vakker underholdning av Andreas Andersen og Andrea Horstad

Formiddagen hadde et tett program med festtaler og lykkeønskninger. Det gjennomgående budskapet var at dette er et viktig og spennende valg av utdannelse. 

Kristina Lægreid, direktør i KRUS, understreket at det er viktig å huske at i møtet med den innsatte er det akkurat du som kan gjøre en forskjell. Ikke bare for den innsatte selv, men også for samfunnet. Fengselbetjenter har et krevende og sammensatt yrke. Der man vil møte situasjoner som er spennende, annerledes, lærerike. morsomme og interessante, men også situasjoner som er utfordrende, triste, vanskelige og fyllt med dilemmaer.

Lise Sannerud, direktør ved KDI, poengterte at relasjonskompetanse kanskje er den viktigste kompetansen en fengselsbetjent kan ha. Hvert enkelt menneske er unikt, relasjonskompetanse er sammensatt.

Det ble også oppfordret til å vise engasjement på arbeidsplassen - vis respekt for erfaringskompetansen til dine kollegaer, men tørr likevel å stille undrende og kritiske spørsmål. Vi trenger en endringsdyktig kriminalomsorg.

Gratulerer til kull V18! Lykke til videre i kriminalomsorgen!

 

Trykker du på bildene, åpner de seg i et større format

 

Tips en venn Skriv ut