IMG_3125 fra auditoriet utsnitt 1000x300

"Fra Mummihus til Røverradio"

-Aktivitetstilbudet til innsatte i fengsel

KRUS og KDI inviterer til nasjonal konferanse om aktivitetstilbudet til innsatte. Konferansen finner sted 26.-27. april 2017 i Kriminalomsorgens hus, og vil være en viktig møteplass for erfaringsdeling, nettverksbygging og faglig påfyll både for tilsatte i kriminalomsorgen og våre samarbeidspartnere. 

Årets program vil vise gode eksempler på aktiviteter i arbeidsdrift, skole og fritid, og hvordan man gjennom samarbeid kan øke aktivitetstilbudet og heve kvaliteten.

Temaer på konferansens første dag er knyttet til arbeidsdriften, NAV og skole. Dag to har hovedfokus på fritidstilbud og frivillige organisasjoner. Begge dager har parallellsesjoner med et bredt spekter av temaer.  Konferansen avsluttes med paneldebatt med Røverradioen: "Aktiviteter i fengsel. Hva har man nytte av etter soning? "

I år som i fjor, arrangeres det i samarbeid med Blues Factory og Skedsmo Bluesklubb konsert på Lillestrøm Kulturpub med bandet "Skyldig som faen". De spiller fra kl 20:00 onsdag 26. april 2017. Klikk på bildet under for å åpne en større versjon av konsertplakaten:

  Ny plakat - skyldig som bare det

Program for konferansen er lagt ut i KRUS-katalogen.

Velkommen!

Bildet øverst i artikkelen er fra fjorårets konferanse om aktivitetstilbudet til innsatte i fengsel.

Tips en venn Skriv ut