fotlenke465

EK- 10 ÅR - JUBILEUMSKONFERANSE

Etableringen av en fremtidsrettet straffegjennomføring 5. og 6. september inviterer KDI og KRUS til en nasjonal konferanse om straffegjennomføring med elektronisk kontroll, i Kriminalomsorgens hus på Lillestrøm.

Årets konferanse er en markering av at det er 10 år siden elektronisk kontroll ble etablert som straffegjennomføringsform i Norge. Vi ønsker å se tilbake på 10 år med EK, reflektere over de erfaringene som er gjort og hvordan etableringen har påvirket kriminalomsorgen som helhet. Samtidig benytter vi anledningen til å se på de mulighetene som ligger foran oss, med en videre utvikling av straffegjennomføringsformen, til det beste for domfelte. Se her for et foreløpig program.

Det inviteres også til felles middag på kvelden 5. september, på Thon Hotel Arena. Invitasjon og påmelding til middag kommer.

Vi gjør oppmerksom på at deltakerne selv må betale overnatting. På Thon Hotel Arena ligger det inne en reservasjon med deltakerkode: 050918KRIM. Denne reservasjonen slippes den 9. august. Kontakt hotellet på arena.kongress1@thonhotels.no for reservasjon. (Husk å oppgi kode)

Påmeldingsfrist er 1. august, påmeldingsskjema finner du her. Vi håper at mange har anledning til å delta på konferansen og middag, og vi gleder oss til å feire 10 års jubileum for elektronisk kontroll!

Tips en venn Skriv ut