IMG_5032_edited

Boklansering på KRUS

IMG_5079_edited
Forfatter Dag Sandham
IMG_5115_edited
Tidligere politimester Rolf B. Wegner


14. Desember lanserte Dag Sandham boken: Sikkerhet og fysisk maktanvendelse i kriminalomsorgen. Boklanseringen fant sted på biblioteket på KRUS, hvor det var et stort oppmøte av ansatte og gjester. Hovedbibliotekar Eva K. Nergård ledet presentasjonen og direktør Hans-Jørgen Brucker ønsker alle velkommen før forfatter Dag Sandham presenterte boken.

Boken er skrevet for aspiranter og instruktører ved kriminalomsorgen og tar for seg både det teoretiske og praktiske ved sikkerhet og fysisk maktanvendelse. Boken er todelt: Første del er en innføring i det teoretiske rammeverket for bruk av makt, og andre del viser praktiske øvelser i tekst og illustrasjoner gjennom seks moduler. Sandham takket forlaget Vett & Viten som har hjulpet og støttet han gjennom hele prosessen.

Videre gratulerte tidligere politimester Rolf B. Wegner med utgivelse av boken, og presiserte viktigheten av en slik utgivelse. Kriminalomsorgen er stadig i utvikling og behovet for nyere litteratur er alltid relevant. Boken vil bli en viktig ressurs for de nåværende og kommende fengselsbetjentene i Kriminalomsorgen. Forlagsredaktør fra Vett&Viten Eva Rief var til stedet for å gi sine gratulasjoner og takket for det gode samarbeidet. Dekan Kjersti Hove ved KRUS gratulerte også og takket for boken på vegne av fengselsbetjentutdanningen.

Tilslutt var det lett servering og salg og signering av boken som er utgitt ved forlaget Vett & Viten.

Tips en venn Skriv ut