VBU felles beskåret

Avslutning for VBU 2016-2017

VBU kull 2016-2017 har nå fullført ett år verksbetjentutdanning. Dette er det første kullet som har gjennomført utdanningen etter den nye opplæringsplanen for verksbetjenter.

KRUS har et eget utdanningsforløp for verksbetjenter i Kriminalomsorgen. Utdanningen går over ett skoleår, og består av både samlinger, egenarbeid, og arbeid i grupper mellom samlingene. De fire samlingene foregår på KRUS i Lillestrøm.

I uke 23 hadde verksbetjentene kull 2016-2017 sin siste samling. Avslutningsuka besto denne gangen av flere faglige innspill i form av gjennomføring av kurset "Søk med hund på person", forelesninger i psykiatri og ADHD, gruppearbeider med teamroller, samt en heldagseksamen som måtte bestås før de fikk utdelt vitnemålet den siste dagen.

Siden han tiltrådte som direktør for KRUS, har Hans-Jørgen Brucker hvert år møtt verksbetjentene og delt ut vitnemålene. I år var det ekstra hyggelig da direktøren for KDI, Marianne Vollan, fant tid til å delta på utdelingen.

 

VBU Vollan Brucker_300x266.jpg

 

Bildet over: VBU kull 2016-2017 sammen med veilederne Ingvild og Geir fra KRUS, som har hatt hovedansvaret for utdanningen. Verksbetjent Lars-Petter Viken var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Bildet til venstre: Marianne Vollan, direktør ved KDI, og Hans-Jørgen Brucker, direktør ved KRUS, sier noen ord til verksbetjentene i forbindelse med fullført etatsutdanning for ansatte i arbeidsdriften VBU og overrekkelse av vitnemål.

Tips en venn Skriv ut